TRGOVINA • EXPORT • IMPORT • INOZEMNA ZASTUPSTVA

O nama

Poduzeće je osnovano 1990.godine s osnovnom idejom izvoza drva i proizvoda od drva. Postupno se ova inicijalna djelatnost širila i nadopunjavala i drugim komplementarnim djelatnostima, ali je i dalje ostala značajan oslonac našeg poslovanja, što uz široku bazu domaćih i inozemnih poslovnih partnera, kao i stečeni kredibilitet daje garanciju stabilnosti i uspješnosti poslovanja i u budućnosti.

Obavljajući poslove iz naše osnovne djelatnosti povremeno smo na zahtjev naših poslovnih partnera nabavljali repromaterijale, opremu i sl. Ova vrsta povremenih poslova postupno se širila i danas već značajno sudjeluje u ukupnom poslovanju. Suradnja s ino-dobavljačima se je također razvijala pa danas imamo zastupstva više renomiranih svjetskih firmi, u statusu agenta ili ekskluzivnog distributera. Zahvaljujući takvim okolnostima specijalizirali smo se za mjerne instrumente i mjernu tehniku u širem smislu.

Pa ipak, ma koliko se ponosili našim uspjesima, ipak nas najviše raduje da smo tijekom svih ovih godina uspjeli steći vaše povjerenje te stvoriti reputaciju ozbiljnog i odgovornog poslovnog partnera. To je ujedno i naš najvažniji zadatak u budućnosti. Drugim riječima, vaše zadovoljstvo je naša najveća obaveza. Obratite nam se s povjerenjem.

♦♦♦ 25 GODINA ZAJEDNO ♦♦♦